طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی

خلاصه طرح:
نام محصول : فتیر
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۶۵۰ تن در سال
موارد کاربرد : سوغات، تغذیه مدارس، میان وعده
مواد اولیه مصرفی عمده : آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن، مایه خمیر، نمک
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه : ۵۵۰ تن
اشتغال زایی: ۱۳ نفر
زمین مورد نیاز: ۱۹۶۳ متر مربع
زیربنا :
* اداری (متر مربع) ۱۳۵
* تولیدی (متر مربع) ۴۵۰
* انبار(متر مربع) ۲۰۰
محل پیشنهادی اجرای طرح (استانهای)
مرکزی، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس،
آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و مازندران

مقدمه طرح :
فتیر ماده ای غذایی است که در مناطق مختلف کشور به طور سنتی تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از جمله کـسمه و شیرمال می باشد.
معمولا فتیر از آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، شیر و سایر مواد دیگری که بسته به روش تولید هر منطقه به آن افزوده میشود، تشکیل شده است و مانند نان آن را در تنور پخت میکنند. فتیر با دارا بودن ارزش غذایی بالا به عنوان پیش غذا و یا میان وعدهای مناسب قابل استفاده است.
مواد تشکیل دهنده فتیر دارای مواد زیر می باشند:
– آرد: شامل پلی ساکاریدها، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها
– تخم مرغ: شامل پروتیئن، اسیدهای چرب غیر اشباع، آهن، فسفر، ویتامینها
– شیر: شامل پروتئین، اسیدهای چرب، املاح و ویتامینها
– روغن: اسیدهای چرب
– شکر: ساکارید (انرژی زا)
– ادویه جات و سایر افزودنیها: دارای آنتی اکـسیدان، املاح شایان ذکر است که به علت برنامه غذایی ناصحیح بخصوص در بین دانش آموزان شاهد رشد چاقی و بالـــتبع بیماریهای مربوط به چاقی در بین آنان می باشیم، که با جایگزین کردن مواد غذایی مناسب به خصوصفتیر با موادی نظیر پفک، چیپس و … می توان بر سلامت نسل آینده تاثیر گذاشت، بطوریکه طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا با استفاده از رژیم غذایی مناسب ابتلا و مرگ میر ناشی از بیماریهای قلبی تا ۲۵ %، بیماریهای عضوی و تنفسی تا ۲۰ %، سرطان تا ۲۰ % و بیماریهای قند را تا ۵۰ % کاهش داد.

نوشته طرح توجیهی تولید فتیر صنعتی اولین بار در مرکز دانلود پروژه ها و مقالات اماده پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *