گزارش کارآموزی سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوی

موضوع:
سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوی
فهرست مطالب:
مقدمه ۳
درجه حرارت انبار ۷
سیستم تبرید سردخانه ۹
شیرها ۹
سیستم نور در انبار ۱۱
اوپراتورهای سقفی ۱۲
فینهای گاز گرم ۱۳
بخش بخار ۱۶
سالنهای نگهداری میوه جات و مواد غذایی ۱۹
بهداشت انبارها ۲۱
روشهای آزمایشی در سردخانه ۲۲
ضدعفونی انبار ۲۳
مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی = با ظرفیت ton 3000- دارای ۱۷ اتاق- ۱۵ اتاق زیر صفر- ۱۲ اتاق بالای صفر- اتاق بالای صفر جهت نگه داری میوه ها، رب و … استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است. درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای نگهداری سیب لبنانی برای مدت ۶ ماه درجه ی حرارت باید بین ۰ تا ۵/۰ و رطوبت نسبی بین ۸۵ تا ۹۵% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت ۵/۰+۰ و مدت ماندگاری ۴ ماه است. درصد رطوبت ۷۵ تا ۸۰%- برای گلابی درگزی ۶۵ تا ۷۰% در درجه حرارت c8/0 تا ۰ (گلابی نطنز ۸/۰- تا ۰)

نوشته گزارش کارآموزی سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوی اولین بار در مرکز دانلود پروژه ها و مقالات اماده پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *